"Loading..."

Kултура

Преку кул ми е!

На 18ти Март, во Кинотека на Македонија со почеток од 19 часот се оддржа настанот „Преку кул ми е!“, на тема вклученост на младите во медиумите. Младинскиот совет на Американската амбасада заедно со здружението Рацио, во склоп на серијата настани ‘’Let’s talk about’’ решија да позборуваат за исклученоста на мла...

Прочитај повеќе

Музиката на КРИК!

50 албуми кои треба да ги слушнеш пред да заврши првата сезона!

Bob Dylan – Freewheelin , The Beatles – Rubber Soul,The Rolling Stones – Out of our heads
The Beach Boys – All Summer Long, The Who – My Generation..

Прочитај повеќе