"Loading..."

50 албуми кои треба да ги слушнеш пред да заврши првата сезона!Секоја недела тимот на Крик ќе споделува по пет музички албуми кои мислиме дека треба да ги слушнете, за на крајот од оваа сезона да имате една мала колекција од 50 албуми. Направивме хронолошка поделба за креирање на овие листи, па оваа недела започнуваме со албуми кои излегле од 1960 до 1965 година.