"Loading..."

Видеа

Студентски парламенти

Студентските парламенти се првата организација која треба да ги заштитува студентите. Поради тоа ние сакавме да поразговараме со нив и да откриеме на кој начин тие им помагаат на студентите и за што точно ги користат средствата кои ги добиваат од студентите. Првата недела имавме неуспешна потрага по претсед...

Прочитај повеќе

Земјотрес

Земјотрес секоја година ни го презентира најсвежото од македонската алтернативна сцена. На 03.02. Крик беше на Земјотрес 6 во МКЦ и за да не ви раскажуваме како си поминавме, бидејќи некои работи со зборови не се објаснуваат, погледнете го нашето видео.

Прочитај повеќе